Update

Alle basketbalcompetities worden stopgezet en niet meer hervat in het seizoen 2019-2020. In de eerste plaats is dit jammer voor al onze (jeugd)speelsters, die zo vroegtijdig een punt moeten zetten achter dit seizoen.

Als club scharen wij ons volledig achter de beslissing van Basketbal Vlaanderen. De gezondheid van spelers, coaches, officials, vrijwilligers, ouders en supporters is ook voor ons van het hoogste belang.

In overleg met het departement competitie en alle clubs wordt binnenkort gekeken wat er zal gebeuren met kampioenentitels en eventuele stijgers of dalers.

Er zullen ook geen finales van de Beker van Vlaanderen en provinciale bekerfinales gespeeld worden in 2020. Ook de geplande nationale eindrondes in de jeugdcompetities gaan niet door. Als club zullen we jullie heel snel uitgebreider informeren en alle ploegen gedetailleerder op de hoogte brengen.

Een update van de Q&A, alsook de berichtgeving van Basketbal Vlaanderen kunnen volgt binnenkort op onze website www.bluecatsieper.com