UPDATE CORONAVIRUS

Update coronavirus

14/03/2020 – 20u00

Als club zijn we genoodzaakt om alle trainingen, wedstrijden, activiteiten en events van zowel jeugd als senioren voorlopig op te schorten tot en met vrijdag 3 april. Uiterlijk op 26 maart wordt beslist of deze maatregel nog langer doorgezet moet worden.

Wat dit zal betekenen voor het verdere competitieverloop en welke impact dit zal hebben voor de kalender in zowel de jeugd- als seniorreeksen is nog niet duidelijk. Als club volgen we dit nauwgezet op met Basket Vlaanderen.

Kalenderwijzigingen of andere beslissingen zullen de komende weken gecommuniceerd worden per ploeg.


Q&A

Wat met mijn wedstrijdplanning?
>> De jeugdcompetitie wordt verlengd tot 31 mei en de seniorcompetitie tot 10 mei. Dit om uitgestelde matchen te kunnen inhalen. De situatie verandert echter nog te snel om hiervoor al een nieuwe planning op te maken, in overleg met Basket Vlaanderen, de andere clubs en de Ieperse Sportdienst wordt gekeken wat na 3 april de mogelijkheden zijn.

Kunnen we op privé initiatief een zaaldeel huren?
>> Neen, alle sportaccommodaties blijven gesloten tot en met 3 april

Hoe houden jullie ons op de hoogte?
>> Neem geregeld eens een kijkje op onze website en op deze Q&A. Ingrijpende algemene wijzigingen communiceren we via mail, social media en via de individuele nieuwsgroepen per ploeg. Kalenderwijzigingen zullen we rechtstreeks naar de betrokken ploeg communiceren.

Update Sportdienst Ieper

Door de maatregelen om de corona-epidemie te vertragen, worden de sportaccommodaties vanaf zaterdag 14 maart gesloten voor publiek tot en met 3 april.

Het zwembad, de sporthallen aan de leopold III laan, de sporthal Minneplein, de sporthal Vlamertinge, het watersportcentrum, het hockeyterrein, de voetbalaccommodaties en de atletiekpiste worden gesloten voor publiek.

Verder nieuws op: www.ieper.be/coronavirus